• македонски јазик
  • Shqip
  • English

Контактирај нѐ!

Испрати ни порака


Адреса

MK, Boulevard Ilinden 1000, Skopje 1000

 

 

Телефон

+389 2 322 0578

 

 

Е-маил 

zooskopje@zooskopje.com.mk

 

 

       

В.Д.Директор на Зоолошка градина Скопје

Зоран Попов

Телефон

+389 70 233 757

Службено лице за посредување со информации
од јавен карактер

Катерина Костова
Телефон

+389 70 233 586

Е-маил

кaterina@zooskopje.com.mk