• македонски јазик
  • Shqip
  • English

Стани дел од
Скопје ЗОО!

“Со љубов од Скопје ЗОО за Турција и Сирија“

Волонтирај

Овој викенд во Зоолошката градина Скопје, почна да се реализира волонтерскиот проект, заедно со Волонтерски центар Скопје #VCS.

Првите резултати и впечатоци се одлични а дел од нив ова искуство го споделија со нас како: одлично, интересно, убаво и со нетрпение чекаат да дојде следниот викенд. Волонтирањето во ЗОО е виситнско задоволство за волонтерите кои се ангажирани во овој период. Нови сикуства, едукација и запознавање со рбаотата во Зоолошка градина Скопје.

Отворен е повикот за нови волонтери, кои следните викенди ќе можат да се придружат на нашиот тим.

Ако сакате да бидете волонтер во ЗОО Скопје може да се пријавите на меил адресатра на Волонтерски центар во Скопје
https://vcs.org.mk/mk/join-us/

Огласи за слободни работни места

Немаме отворени работни
позиции во овој момент!