• македонски јазик
  • Shqip
  • English

Настани во Скопје ЗОО!

Светски ден на слоновите

12 август

На 12 август (сабота) во 11 часот отворена едукативна работилница пред живеалиштето на нашите Дуња и Даела, слоници кои долго време живеат во ЗОО Скопје и ги радуваат посетителите. Keeper’s talks од кој ќе научите многу за овие егзотични животни кои ги немаме во нашата средина.