• македонски јазик
  • Shqip
  • English

Настани во Скопје ЗОО!

Прв роденден на белите лавчиња Луна, Ана и Хана

7 март

Во ЗОО Скопје со убава роденденска забава се славеше првиот роденден на единствените по многу нешта бели лавчиња, Луна, Ана и Хана. Преубавата роденденска торта, дечињата гости, вработените и гостите уживаа во овој несекојдневен настан. Секако своја роденденска торта добија и убавите славенички. Децата кои беа гости на оваа роденденска забава со радост ја испеаја Happy birthday на славеничките.