• македонски јазик
  • Shqip
  • English

Настани во Скопје ЗОО!

Меѓународен ден на цвеќето

12 март

“Засади цвет за поубав свет“ во соработка со ЈП “Паркови и зеленило“. Зоолошката градина со уредување на цветните површини и садење на цвеќиња секаде каде беше потребно, стана убаво цветно место кое го разубавува целиот простор.