• македонски јазик
  • Shqip
  • English

Настани во Скопје ЗОО!

Светски ден на зебрите

31 јануари

31 јануари, кој беше одбележан со посета на деца од градинката “Боите на Колорес“ и беше организиран час по ликовно образование на ова интересно афричко животно во ООУ “Александар Македонски“ во општина Аеродром.