• македонски јазик
  • Shqip
  • English

Настани во Скопје ЗОО!

Ден на пролетта

21 март

На интерактивен начин вработените во ЗОО и вработени од ЈП “Паркови и зеленило“, беа засадени нови зимзелени садници во Зоолошката градина со што се создаде убава нова зелена оаза.