Настани во Скопје ЗОО!

Денот на вљубените

14 февруари

По повод овој меѓународен ден на љубовта вработените од ЗОО направија љубовно катче, кое го сместија кај најљубовните птици Love birds. Во пролетните и летни месеци, кога овие најмали птици се надвор, ова е вистинско место со целиот амбиент за одмор и релаксација на посетителите.