Ценовник

Билети

Назив на услуга
денари
Поединечна посета
50,00
Училишна посета (организирана)
40,00
Предучилишна посета (организирана)
30,00
За лица со посебни потреби, лица сместени во домови и центри за сместување влезот е бесплатен
/
За деца до 3 (три) години влезот е бесплатен
/
Билет за ЗОО ВОЗ – над 1 (една) година старост
50,00
Билет за јавање пони коњ (5 минути)
50,00
Билет за прошетка со кочија со пони коњ (30 минути)
300,00
Билет за статични коли (автоматски со жетон)
30,00
Билет за колички на акумулатор (5 минути)
40,00

Едукација

Назив на услуга
денари
Водење едукативна тура
1.500,00
Роденденска забава без едукатор (2 часа)
2.500,00
Едукативна роденденска забава (со едукатор, до 50 гости, 2 часа)
3.500,00
Предавање во зоолошка градина (2 часа)
5.000,00
Предавање во друга институција (2 часа)
3.000,00

Специјални настани

Назив на услуга
денари
Хранење
1.000,00
Еден ден зоонеговател (над 16 години)
3.000,00
Ноќна посета (тура до 5 посетители)
5.000,00 / 1

Фотографирање

Назив на услуга
денари
Една слика
200,00

Изнајмување

Назив на услуга
денари
Изнајмување на воз во зоолошка градина – дневно (4 часа)
30.000,00
Изнајмување на воз надвор од зоолошка градина – дневно (4 часа)
45.000,00
Изнајмување на предавална (2 часа)
3.000,00
Изнајмување на простор за специјални претстави, трибини, дебати – отворен простор (2 часа)
3.000,00
Изнајмување на простор за специјални претстави, трибини, дебати – затворен простор (2 часа)
5.000,00

Брендирани рекламни материјали

Назив на услуга
денари
Маица
300,00
Капа
300,00
Шалче
300,00
Чадор
300,00
Шоља
300,00