• македонски јазик
  • Shqip
  • English

Бејби ЗОО

Ценовник

Билет + ќесичка со храна
20 денари

Работно време

Бејби ЗОО е отворен секој ден кога и зоолошката градина во пролетните и летните месеци.

Бејби Зоо е единственото место во Зоолошка Градина Скопје каде што е дозволено да се хранат животните од страна на посетителите. Поради големата желба на посетителите да се хранат животните а притоа да развиваат емпатија спрема нив на 1-ви септември 2019 година за прв пат се отвари Бејби ЗОО.
Повелете и вкусете го единственото задоволство кое го нуди нашата Зоолошка градина!

Галерија